Aan- en verkoop

Wil je een bedrijfspand kopen of verkopen? Lammert Wilbrink Commercieel Vastgoed B.V. is de spil in de bedrijfshuisvestingsmarkt in de regio Ede, Barneveld, Woudenberg, Maarn, Renkum en Nijkerk.

Bekijk onze projecten

Lammert Wilbrink onderhoudt al jarenlang goede contacten met de gemeenten en andere betrokken partijen in de regio. Als geen ander zijn we op de hoogte van de ontwikkelingen die er spelen in de bedrijfshuisvestingmarkt en die mogelijk interessant zijn voor jou als ondernemer.

Bedrijfspand kopen

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een bedrijfspand? Of zoek je een bedrijfsruimte in een bedrijfsverzamelgebouw? Geef ons je wensen door of bel voor een afspraak. We helpen je graag bij het vinden van een passende bedrijfsruimte voor jouw onderneming. Op jouw verzoek leveren we het pand sleutelklaar op.

Bedrijfspand verkopen?

Wil je een bedrijfspand verkopen? Lammert Wilbrink Commercieel Vastgoed B.V. staat open voor de aankoop van vastgoed in de regio Ede, Barneveld, Woudenberg, Maarn, Renkum en Nijkerk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen voor jou

Waarom Lammert Wilbrink bellen voor de aan- en verkoop van bedrijfsruimte? Wij weten van het reilen en zeilen in onze regio, dankzij een groot netwerk en jarenlange ervaring. Als wij weten van jouw plannen, kunnen we hier optimaal op inspelen.

  • Als eerste ben je op de hoogte van nieuwe plannen in jouw regio
  • Dankzij onze kennis en ervaring heb jij een voorsprong in de markt
  • Je hebt een groot netwerk tot je beschikking
Lammert Wilbrink
Lammert Wilbrink

De beloftes van Lammert   ontdek hoe we het waarmaken

altijd een betrouwbare partner

eerlijke en heldere afspraken