De plannen voor een nieuw woon- zorgcomplex in Woudenberg

Hofland Installaties aan de Middenstraat in Woudenberg is uit zijn jas gegroeid. Zij gaan verhuizen naar het mooie pand aan de Parallelweg in Woudenberg. Wij als ontwikkelaars zien een kans om de oude locatie nieuw leven in te blazen door de ontwikkeling van een nieuw woon- zorgcomplex. Hierover heeft u donderdagavond 14 juli meer informatie gekrijgen tijdens de informatie avond. Bedankt voor interesse! 

Brochure

Laat u ons uw ervaringen weten?

Wilt u met ons uw ervaringen delen? Wij horen graag wat u vind van deze informatie. Vul hieronder de enquete in. Wanneer er nog aanvullende vragen of opmerkingen zijn, dan vernemen wij dat graag.

   

Bent u bij de informatie avond geweest? *
Wat vindt u van het plan?
Was de informatie die u kreeg duidelijk?
Vindt u dat zo'n informatie avond vaker georganiseerd moet worden? *

Het pand aan de Middenstraat is een prachtige kernlocatie. Het is de perfecte locatie om de vraag naar extra zorgwoningen in Woudenberg een mooie invulling te geven. In het zorgproject is overal aan gedacht. Het zijn goed toegankelijke appartementen, er is een aangename buitenruimte en je kunt prettig parkeren aan de straatzijde.

"Aansluiting met de sociale omgeving en een passende landelijke uitstraling."

Het karakteriserende appartementencomplex biedt veel mogelijkheden. Diverse facilitaire ruimtes, een gemeenschappelijke woonkamer, terrassen en natuurlijk niet te ontbreken de compacte zorgappartementen, dit allemaal zorgt voor een multifunctioneel gebruik. 

Terugliggende van de straat in de rust van het binnen gebied is er rondom groene kwaliteit terug te vinden. Zo onstaat er privacy en respect naar de omgeving.

Daarnaast biedt de locatie voor de bewoners op korte afstand aansluiting met een sociale omgeving, zoals een kapper, drogist, supermarkt, koffietentjes en nog veel meer. Het gebouw krijgt een 'passende landelijke uitstraling' voor eenieder!

Het programma

Het programma is verdeeld over 2 bouwlagen onder een kap:

  • Op de begane grond treft men 6 zorgappartementen van 42m2 v.v.o en een gemeenschappelijke woonkamer met zicht op de achtertuin.
  • Op de verdieping bevinden zich 7 zorgappartementen van 42  m² v.v.o.

Bereikbaarheid van het pand

De locatie is goed te bereiken met eigen vervoer en het openbaar vervoer. Zo kan je rekenen op de volgende afstanden:

  • 0-500 m tot de bus;
  • 11-12 km tot de A12;
  • 0-500 m tot centrum Woudenberg.

Het zorgcomplex Middenstraat is direct nabij de rondweg N224, waardoor er een snelle verbinding naar autosnelweg A12 is. Via de A12 zijn de A30 en A28 eveneens makkelijk bereikbaar.

Parkeren

  • De 9 parkeerplaatsen bevinden zich aan de voorzijde van het complex op eigen terrein in een groenvoorzieningen.
  • Langs het parkeren aan de Middenstraat zijde wordt er tevens een stoep toegevoegd voor voetgangers.