Gerealiseerd Projectontwikkeling

Bedrijfsverzamelgebouw "Homard"

Het bedrijfsverzamelgebouw ‘De Kreeft’ ligt centraal op Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord II in Apeldoorn en is goed bereikbaar. ‘De Kreeft’ voorziet in de behoefte naar kleine compacte bedrijfsruimtes met een goede uitstraling.

Kenmerken van dit project

Opdrachtgever: Van De Bunt Projecten
Projecttype: Projectontwikkeling
Architect: BURO RUIJS
Bouwer: Bouwvallei
Oplevering: De bouw is gestart

'Bedrijfsverzamelgebouw De Kreeft' in Apeldoorn

dowload hier de brochure

Architectenbureau BURO RUIJS uit Ede heeft het goed begrepen en een prachtig gebouw getekend met de juiste uitstraling. Neem daarbij in ogenschouw de goede ligging ten opzichte van de A50 en de stad Apeldoorn en dit is dan wellicht een prima locatie voor jouw bedrijf.

Oplevering

Alle units worden casco opgeleverd, waarbij mogelijkheden zijn voor de afbouw. Deze kan de aannemer voor je uitvoeren, maar dit kun je uiteraard ook zelf oppakken na de oplevering van het gebouw. De bedrijfsunits worden voorzien van een betonnen verdiepingsvloer, die bereikbaar is met vaste houten trap. Alle bedrijfsunits zijn voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur.

Voor het gebouw wordt een Vereniging van Eigenaren opgericht. 'De Kreeft' is een initiatief van Van de Bunt Projecten BV te Ede.  Van de Bunt Projecten en Lammert Wilbrink Commercieel Vastgoed doen samen de projectontwikkeling . HBE Bouw BV uit Ede voert de bouw uit.

Contact opnemen