Gerealiseerd Projectontwikkeling

Bedrijfsverzamelgebouw Soesterberg

Aan de Centurionbaan op bedrijventerrein Richelleweg te Soesterberg is een bedrijfsverzamelgebouw met veertien aaneengesloten businessunits gerealiseerd.

Kenmerken van dit project

Opdrachtgever: WK Projecten
Projecttype: Projectontwikkeling
Programma: 1.190 m2 bedrijfsverzamelgebouw
Architect: AGB
Bouwer: Bouwvallei.nl
Oplevering: 2017

De units zijn samengesteld uit hoogwaardige materialen. Denk aan aluminium kozijnen, dubbele beglazing en geïsoleerde gevelplaten. Door zowel de hoogte en het oppervlakte bieden de units een passend antwoord op iedere gebruikerswens. Het onderling schakelen van de units is mogelijk.

De units zijn onder meer voorzien van een overheaddeur en eigen parkeerplaatsen. De kop-units beschikken over een glazen pui op de begane grond voor meer daglicht. Door de casco-oplevering zijn de units ingedeeld naar de wensen van de gebruiker. Daarnaast is het mogelijk om de units uit te breiden met diverse opties. Een optielijst voor een aangepast opleverniveau met bijbehorende prijzen kun je bij ons aanvragen. 

Bedrijventerrein Richelleweg

Het bedrijventerrein Richelleweg ligt centraal in het hart van het land tussen Amersfoort en Utrecht. Richelleweg is direct gelegen aan de afslag Soesterberg van de A28. Binnen maximaal 25 km ben je op alle belangrijke autosnelwegen van Nederland: de A27, A12, A1 en A2. Bovendien is het pand goed bereikbaar met het openbaar vervoer.