Te huur In ontwikkeling Te koop Te huur, Aan- en verkoop

Bedrijfsverzamelgebouw 'Veste Parallel'

Veste Parallel wordt gerealiseerd op een unieke zichtlocatie aan de Verlengde Parallelweg in Barneveld. Hier worden 29 hoogwaardige en representatieve bedrijfsunits gerealiseerd. De units zijn te koop en variëren (voor zover beschikbaar) in grootte van 172 m² tot 669 m² BVO (verdeeld over twee bouwlagen). De units zijn aan elkaar te schakelen waardoor grotere oppervlaktes mogelijk zijn. Daarnaast heeft elke unit beschikking over ten minste drie eigen parkeerplaatsen.

'Bedrijfsverzamelgebouw Veste Parallel' in Barneveld 

Het nieuwbouwproject is op alle vlakken een zeer gunstig gelegen locatie te noemen. Station Noord, Transferium en de op- en afritten van de rijkswegen A1 en A30 zijn op twee kilometer afstand bereikbaar. Naast dat het een uitstekende locatie betreft, bevindt het bedrijfsverzamelgebouw zich op een zeer bedrijvig bedrijventerrein, namelijk 'De Harselaar'.

Oplevering

Alle units worden casco opgelverd met mogelijkheden voor afbouw naar eigen wens. Deze kan de aannemer voor je uitvoeren, maar dit kun je uiteraard ook zelf oppakken na de oplevering van het gebouw. De bedrijfsunits worden voorzien van een betonnen verdiepingsvloer, die bereikbaar is met vaste houten trap. Alle bedrijfsunits zijn voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur.

Verder ben je verzekerd van:

- Flexibel en koppel-mogelijkheden
- Hoogwaardige architectuur
- Gebruik van duurzame materialen
- Oplevering naar verwachting in Q2 of Q3 2023
- Interessante beleggingsmogelijkheden

De units worden casco opgeleverd met:
- Elektrisch bedienbare overheaddeur (voeding niet inbegrepen i.v.m. ontbreken groepenkast)
- Aluminium deuren voorzien van glas handmatig bedienbaar
- Begane grondvloer beton monoliet (glad) 1.000 kg/m2
- Verdiepingsvloer van kanaalplaatvloeren met een cement dekvloer
- Raamkozijnen aluminium voorzien van HR++ isolatieglas en ventilatieroosters
- Meterkast voorzien van invoer elektra/water (aansluitkosten t/m de meterkast)

Kenmerken van dit project

Opdrachtgever: Lammert Wilbrink Commercieel Vastgoed B.V.
Locatie: Barneveld
Projecttype: In ontwikkeling
Programma: bedrijfshuisvesting
Architect: AGB van Dijk
Bouwer: HBE Bouw
Start bouw: Eind 2022
Oplevering:  Q2 of Q3 2023 (naar verwachting)

Belasting
De koopsom is van rechtswege belast met BTW, thans 21%.

Vereniging van eigenaars
Zoals gebruikelijk bij bedrijfsverzamelcomplexen wordt het geheel gesplitst in appartementsrechten. Kopers zijn automatisch lid van de vereniging van eigenaars die beheerd wordt door een externe beheerder. Iedere eigenaar heeft stemrecht in de vereniging. De vereniging is er om de kwaliteit van het complex te waarborgen.

Zaken die geregeld worden binnen de VVE zijn:
- Opstalverzekering
- Aansprakelijkheidsverzekering
- Onderhoud reserveringen voor met name het dak

Zaken die eventueel binnen de VVE gezamenlijk georganiseerd kunnen worden:
- Onderhoud buitenterrein
- Gevelreiniging
- Gladheidbestrijding
- Collectieve beveiliging

De vereniging zal in gezamenlijk overleg een maandelijkse bijdrage vaststellen voor de leden. De maandelijkse bijdrage bij aanvang volgt bij de definitieve kopers informatie.

Betaling
De betaling vindt plaats in termijnen. De eerste termijn betreft de aankoop van de grond. Naar mate de bouw vordert worden de verschillende termijnen in rekening gebracht. In het geval er een hypothecaire lening is afgesloten zal de bank doorgaans de betalingen verrichten.

Energielabel
In verband met een cascolevering wordt door verkoper geen energielabel verstrekt. Koper is zelf verantwoordelijk voor een eventueel verplicht energielabel.

Bestemming
De bestemming van het perceel is ‘Bedrijf’. De locatie is daarmee bestemd voor bedrijven van categorie 3.1 tot en met categorie 4.2.

Vrij op naam
De koopsommen zijn vrij op naam, de notariskosten alsmede de kadastrale overschrijvingskosten zijn bij de koopsom inbegrepen. De notariële- en kadastrale kosten voor het vestigen van een hypotheek zijn voor rekening van de koper van een unit.

download de Brochure

 

Wij helpen je graag!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijfshuisvesting? Neem contact met ons op. We informeren je vrijblijvend en we helpen je graag verder. 

Neem contact met ons op