Gerealiseerd Projectontwikkeling

Sanidrõme Hofland Woudenberg

Sanidrõme Hofland realiseerd van a tot z badkamers met hun jarenlange kennis en ervaring. Naast de complete badkamers is Sanidrõme Hofland met Hofland Installaties ook volwaardig installateur voor technische installaties voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben ons in de afgelopen decennia gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming, gas- en waterinstallaties, riolering, zink- en dakwerk en ventilatietechniek. Ook adviseren wij u graag over de meest uiteenlopende installatietechnieken op het gebied van energiebesparing.

Kenmerken van dit project

Opdrachtgever: Sanidrõme Hofland Woudenberg
Locatie: Woudenberg
Projecttype: Projectontwikkeling
Programma: 1.025 m2 kantoor en bedrijfsruimte
Architect: AGB
Bouwer: HBE
Oplevering: Dec 2022

bezoek de website.  

De voorouders van eigenaar Jan Hofland zijn in 1924 begonnen met een installatiebedrijf. Als één van de grondleggers stond de familie Hofland in 1993 aan de wieg van de landelijke formule Sanidrõme. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met badkamer showroom. Jan heeft in 2007 met zijn vrouw Ellen het stokje overgenomen.

Begin januari 2021 komen wij in contact met Jan Hofland. En komen we uit om Sanidrõme Hofland te verplaatsen naar Parallelweg 5 in Woudenberg. Omdat ze op de huidige locatie uitgroeien. 

Kenmerken

Beschikbaarheid
In aanbouw

Bereikbaarheid
De plek is goed bereikbaar met de auto, een aanhanger en of vrachtwagen. Het pand ligt centraal gelegen in Nederland. Het is nabij de op-/afrit van de A12, dus je hebt een uitstekende aansluiting op de overige snelwegen A1 en de A12.