Projectontwikkeling

Vastgoed ontwikkelen met oog voor functionaliteit, maatwerk en duurzaamheid. Daarin is Lammert Wilbrink Commercieel Vastgoed sterk. Continu houden wij de focus op het beste resultaat voor de bedrijfshuisvesting voor jouw onderneming. We ontwikkelen vastgoedprojecten voor de meest uiteenlopende bedrijven in Ede, Barneveld, Harselaar, Woudenberg, Maarn, Renkum, Nijkerk en omgeving. Als ambitieuze projectontwikkelaar zoeken we altijd naar nieuwe kansen voor bedrijfshuisvesting voor onze ondernemers.

Bekijk onze projecten

Hoe ziet jouw ideale bedrijfsruimte eruit? Aan welke eisen moet de bedrijfshuisvesting voldoen? Heb je al nagedacht over de locatie? Hoe groot moet het bedrijfspand zijn? Lammert Wilbrink Commercieel Vastgoed denkt met je mee en ontwikkelt een passend én toekomstbestendig bedrijfspand voor jouw onderneming. 

Tijdens het introductiegesprek brengen we je wensen voor bedrijfshuisvesting in kaart en kijken we of we op één lijn zitten. Na de intake volgt een vrijblijvend gesprek met de architect. We maken een plan van aanpak, kijken hoe het pand eruit komt te zien en wat de kosten zijn.

Ook kijken we graag bij het bedrijf. Hoe is de onderneming nu gehuisvest? Klopt de praktijk met wat we voor ogen hebben en wat er nodig is in het nieuwe bedrijfsgebouw?

Van idee tot oplevering

Ben jij enthousiast over de plannen? Dan kan de bouw beginnen. We begeleiden het project van begin tot eind en hebben regelmatig contact met je over de vorderingen.

Verloopt het project naar wens? Wil je een muur toch op een andere plek? Of heb je een vraag over de planning? Je beschikt over een vast aanspreekpunt, dat goed bereikbaar is.

Waarom Lammert Wilbrink B.V.?

  • Recht door zee
  • Niets is te gek
  • Korte lijnen
  • Betrouwbare partner

Meer weten over de mogelijkheden van projectontwikkeling voor jouw bedrijf? Ga het gesprek met ons aan.

Partner in projectontwikkeling

Voor projectontwikkeling is een betrouwbare en kundige partner noodzaak. Lammert Wilbrink is een projectontwikkelaar waarop je kunt bouwen. We hechten veel waarde aan vertrouwen en een persoonlijke band met alle betrokken partijen. We hanteren een unieke aanpak en creëren zo het beste resultaat voor jouw bedrijf. Om die hoge kwaliteit te kunnen garanderen, werken we samen met een vaste architect en bouwer met hetzelfde karakter.

Lammert Wilbrink
Lammert Wilbrink

De beloftes van Lammert   ontdek hoe we het waarmaken

altijd een betrouwbare partner

eerlijke en heldere afspraken