Te huur

Op zoek naar bedrijfsruimte? Lammert Wilbrink Commercieel Vastgoed heeft diverse bedrijfsruimtes te huur voor zzp’ers en ondernemers van mkb in de regio Ede, Barneveld, Woudenberg, Maarn, Renkum en Nijkerk.

Bekijk onze projecten

Lammert Wilbrink beschikt over verschillende mogelijkheden om bedrijfsruimtes te huren. Of je nu als zzp’er op zoek bent naar een flexplek, je als ondernemer een tijdelijke werkruimte zoekt of als je met je bedrijf wilt verhuizen naar een groter kantoorpand.

Lammert Wilbrink heeft een divers aanbod van bedrijfsruimtes te huur in eigen beheer. Deze werkplekken kun je vaak op korte termijn of zelfs direct huren. Wat denk je van een bedrijfsruimte in een centraal gelegen bedrijfsverzamelgebouw met voldoende parkeergelegenheid?

Bekijk ons actuele aanbod of er een werkplek te huur is die past bij jouw bedrijf of geef je wensen door. We helpen je graag met een bedrijfsruimte op maat en op de juiste locatie voor jouw onderneming.

De voordelen voor jou

Waarom Lammert Wilbrink bellen voor je bedrijfsruimte? We weten wat er speelt op de markt, dankzij een groot regionaal netwerk en jarenlange ervaring. Met ons ben je dus als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de bedrijfshuisvesting in deze regio.

  • We denken met je mee
  • We zijn goed bereikbaar
  • We zijn eerlijk en duidelijk
Lammert Wilbrink
Lammert Wilbrink

De beloftes van Lammert   ontdek hoe we het waarmaken

altijd een betrouwbare partner

eerlijke en heldere afspraken