Gerealiseerd Projectontwikkeling

Bedrijfsunits in Heelsum

Op een prachtige locatie in Heelsum aan de Doorwertshe Heide 3 wordt dichtbij de A50 dit bijzondere project gerealiseerd. Het te ontwikkelen bedrijfsverzamelgebouw is uniek voor de omgeving. Door de aansprekende architectuur en de prima ligging verzekert u zich van een fantastische werkplek en opvallende bedrijfslocatie.

te koop

Splinternieuw bedrijfsverzamelgebouw in Heelsum

Het gebouw kenmerkt zich door de opvallende architectuur. Ruijs van Buro Ruijs maakte dit prachtige ontwerp dat ook goed past bij de bestaande omgeving. Door gebruik te maken van de hoeklocatie is het bedrijfsverzamelgebouw op een mooie manier ingedeeld. In de ontwikkeling wordt rekening gehouden met ruime parkeermogelijkheden. Kenmerkend is ook dat het terrein afgesloten wordt middels een schuifpoort welke u kan openen met uw mobiele telefoon. Binnen het ontwerp zijn de units nog aan te passen aan uw wensen.

Kortom:

  • Perfect bereikbaar
  • Gelegen nabij Heelsum, Renkum en Doorwerth
  • Eigen architectuur
  • Prima parkeergelegenheid voor de deur
  • Het gebouw is bereikbaar via een schuifpoort
  • Uitstekend materiaalgebruik
  • Goede isolatiewaarden

 

 Kenmerken van dit project

Initiatief: Lammert Wilbrink BV te Ede
Locatie: Heelsum
Projecttype: Projectontwikkeling
Programma: vanaf 47 t/m 112 m2
Architect: Buro Ruijs
Bouwer: Bouwvallei uit Ede
Oplevering: Eerste kwartaal 2021

Het gehele project zal worden ondergebracht in een Vereniging Van Eigenaars (VVE) waarbij verenigingsbijdragen zullen worden betaald voor de gezamenlijke opstalverzekering; buitenverlichting en toekomstig (groot) onderhoud, etc.

download technische omschrijving   download tekeningen  

Bijzonderheden

Overheaddeur. Deze wordt standaard als een elektrisch bediende overheaddeur uitgevoerd. De overheaddeuren worden niet op de meterkast aangesloten. Vraag ons naar de overige opties.

Casco oplevering. Alle bedrijfsunits worden casco opgeleverd. Heeft u liever de unit afgebouwd? Een gedeelte of compleet? Er is veel mogelijk. Bekijk hier een soortgelijk project dat wij hebben opgeleverd. Er is veel mogelijk!

Wij helpen je graag!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijfshuisvesting? Neem contact met ons op. We informeren je vrijblijvend en we helpen je graag verder. 

Neem contact met ons op