Gerealiseerd Projectontwikkeling

De Sloep Veenendaal

Iedereen die over de Reede in Veenendaal rijdt kent het gebouw wel. Het pand uit 1979 is een begrip in Veenendaal en omgeving. De prachtige woon- en zorgvoorziening Dennenhorst ontwikkelt zich op deze locatie en ze doen werk waar ze trots op mogen zijn.  In het tweede kwartaal van 2021 was het tijd voor een complete renovatie. Wij hebben met ons team geholpen tijdens de complete verbouwing van het zorgcomplex.

projectontwikkeling

De Sloep Veenendaal

Het pand 'De Sloep' is verbouwd. In februari 2021 begonnen de renovatiewerkzaamheden. Het complete zorgcomplex werd onder handen genomen; van de gevel tot en met de slaapkamers en van de lift tot en met de keuken. 

In samenwerking met onze partners hebben we de binnen- en buitenzijde van het complete pand toekomstbestendig gemaakt. 

Het toevoegen van sfeer was ook een belangrijk onderdeel van de renovatie. De diverse ruimtes zijn gemoderniseerd en er heerst er meer dan ooit een huiselijke sfeer. De authentieke voordeuren, sfeervolle wandbekleding en een fijne keuken zijn hier voorbeelden van. Het doel is volbracht om voor de gasten een echt thuis te creëren!

Ook op zoek naar een team dat helpt bij jouw renovatieproject? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.