Gerealiseerd Projectontwikkeling

De Smit Nijkerk fase 3

De Smit fase 3

Op een prachtige locatie op het bedrijventerrein Arkervaart in Nijkerk, dicht bij de snelweg A28, realiseren we het bijzondere bedrijfsgebouw ‘De Smit fase 3’. De architectuur en de ruime parkeermogelijkheden zijn kenmerkend voor dit gebouw. Er zijn zelfs zeven bedrijfsunits met buitenterrein, wat uniek is in dit segment.

Kenmerken van dit project

Opdrachtgever: Van De Bunt Projecten
Locatie: Nijkerk fase 3
Projecttype: In ontwikkeling
Programma: 2488 m2 bedrijfshuisvesting
Architect: Buro Rijus
Bouwer: Bouwvallei
Oplevering: De bouw is gestart

De aansprekende en bijzondere architectuur gecombineerd met de goede ligging van dit gebouw op bedrijventerrein Arkervaart maken dat je verzekerd bent van een fantastische werkplek en een toplocatie van jouw bedrijf. Door de duidelijke herkenbaarheid is het voor je klanten geen probleem om je bedrijf te vinden. Kortom: een prachtig ontwerp van Jerry Ruijs van Buro Ruijs, dat goed past in de bestaande omgeving.

Bedrijfsverzamelgebouw 'De Smit fase 3'

  • Perfect bereikbaar
  • Gelegen op een nieuw bedrijventerrein
  • Eigen architectuur
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
  • Uitstekend materiaalgebruik
  • Goede isolatiewaarden

Op een prachtige locatie, dicht bij de snelweg.

A-28 wordt dit bijzondere bedrijfsverzamelgebouw met 18 bedrijfsunits gerealiseerd. Kenmerkend voor dit gebouw is de architectuur en de ruime parkeermogelijkheden. Er zijn zelfs 9 units met buitenterrein. Uiteraard zijn de units aan te passen aan uw wensen en we informeren u daar ook graag over.

VvE
Het gehele project zal worden ondergebracht in een VVE waarbij servicekosten zullen worden betaald voor de gezamenlijke opstalverzekering, buitenverlichting, onderhoud van het dak en sparen voor een nieuw dak.


Oppervlaktes en prijzen

Alle unit's zijn verkocht !

 
Wilt u de brochure bekijken van De Smit fase 3 te Nijkerk?

Download de brochure