Gerealiseerd Projectontwikkeling

Esso Voskuilen Woudenberg

Iedereen die over de N224 bij Woudenberg rijdt kent het wel; tankstation Esso Voskuilen. Al sinds de jaren '50 zijn zij een begrip in Woudenberg en omgeving. In die jaren is in het centrum van het dorp de basis gelegd voor het prachtige bedrijf dat zich ontwikkelt en waar ze vandaag de dag nog steeds trots op mogen zijn.  Nu, in het tweede kwartaal van 2020 was het tijd voor een complete verbouwing. Wij hebben met ons team geholpen tijdens de complete verbouwing van het tankstation.

projectontwikkeling

tankstation Esso Voskuilen

De verbouwing waarbij ons team heeft geholpen startte in mei 2020. Het complete tankstation is verbouwd, van de gevel tot de wasstraat en van het winkeltje tot en met de koffiecorner. 

Ons team heeft voornamelijk de buitenzijde van het pand aangepakt. De complete gevel is gerenoveerd; in samenwerking met onze partners verzorgden we de houtbewerking en panelen. Daarnaast is er duurzame LED-verlichting aangebracht. 

Verder is onder andere de bakery verplaatst en groter geworden. Voorheen werd de gasten vanuit één plek bediend en werden hier ook de broodjes bereid . Nu is de routing aangepast, zodat dit efficiënter verloopt voor de klanten en de medewerkers. De extra ruimte die er nu is komt goed van pas, want naast de tankende klanten die voor een lunch komen wordt er ondertussen ook gewerkt aan bestellingen van bedrijven die op eenzelfde moment in grote getalen broodjes bestellen. 

Meer weten over het vernieuwde tankstation Esso Voskuilen? Lees hier het artikel in Move On Magazine (Foto's uit magazine: André Weima)