Gerealiseerd Projectontwikkeling

'Het Erf' in Ermelo

Ben je klaar voor de volgende stap met jouw bedrijf? Kies voor deze bedrijfsunits op bedrijventerrein Veldzicht. Met project 'Het Erf' realiseren we een splinternieuw bedrijfsverzamelgebouw, gesitueerd op een goed bereikbare (hoek)locatie. Kenmerkend voor dit gebouw is de architectuur en de ruime parkeermogelijkheden.

Alle units zijn verkocht.

Verkocht

12 bedrijfsunits op een prachtige locatie met goede parkeergelegenheid

  • Goede bereikbaarheid
  • Prima parkeergelegenheid voor de deur
  • Prima ontsluiting van het gebouw
  • Uitstekend materiaal gebruik
  • Goede isolatiewaarden
  • Mileu categorie voor het bedrijf tot en met categorie 3.2

Het project heeft voor iedere unit voldoende parkeerplaatsen (minimaal 3 stuks bij iedere unit). Kortom ook hier is nagedacht over het optimale gebruik van uw ruimte in dit bedrijfsverzamelgebouw.

Iedere unit is voorzien van een overheaddeur. Deze deur wordt standaard als een elektrisch bediende overheaddeur uitgevoerd. De overheaddeuren worden niet op de meterkast aangesloten. Middels de optielijst kunt u kiezen voor een eventuele afstandsbediening,

Alle bedrijfsunits worden casco opgeleverd met een gehele of gedeeltelijke betonnen verdiepingsvloer. Deze verdiepingsvloer is bereikbaar middels een houten trap.

Download tekeningen


Het gehele project zal worden ondergebracht in een VvE waarbij servicekosten zullen worden betaald voor de gezamenlijke opstalverzekering, buitenverlichting, onderhoud van het dak en sparen voor een nieuw dak. Kortom: een prachtig ontwerp van Jerry Ruijs van Buro Ruijs welke ook goed past bij de bestaande omgeving.

Kenmerken van dit project

Opdrachtgever: Van De Bunt Projecten
Locatie: Het Erf te Ermelo
Projecttype: In ontwikkeling
Programma: 2100 m2 bedrijfshuisvesting
Architect: Buro Rijus
Bouwer: Bouwvallei
Oplevering: Is gereed

Wij helpen je graag!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijfshuisvesting? Neem contact met ons op. We informeren je vrijblijvend en we helpen je graag verder. 

Neem contact met ons op