Gerealiseerd Projectontwikkeling

VERKOCHT Anthonie Fokkerstraat 61 D

VERKOCHT

Op zoek naar moderne, representatieve huisvesting voor uw onderneming? Dit zelfstandig en luxe afgewerkte bedrijfs-/kantoorruimte van ca. 180 m² (begane grond en verdieping) is dan zeker geschikt! Prachtig gelegen in een relatief nieuw bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein De Briellaerd, naast de snelweg A30. Ideaal bereikbaar dus! Parkeerfaciliteiten op eigen terrein.

De indeling van deze ruimte is als volgt. Entree middels een loopdeur, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is tevens toegankelijk middels een automatisch bedienbare overheaddeur. In de bedrijfsruimte is een toilet en trapkast aanwezig. De verdieping is niet ingedeeld en momenteel ingericht als showroom/kantoorruimte.

Ligging

De plek is goed bereikbaar met de auto, een aanhanger en of vrachtwagen. Het pand ligt centraal gelegen in Nederland. Het is nabij de op-/afrit van de A30, dus je hebt een uitstekende aansluiting op de overige snelwegen A1 en de A12.

Vloeroppervlakte

Begane grond: 90 m²
Verdieping: 90 m²

Voorzieningen

Bedrijfshal: voorzien van automatisch bedienbare overheaddeur, vloerverwarming, toilet, bergkast en tl-verlichting.
Verdieping: momenteel ingericht als showroom en voorzien luxe gashaard en keuken met spoelbak, vaatwasser en koelkast. De muren en het plafond zijn gestukt met afwisselend diverse parketpanelen. Ledverlichting, lichtkoepels en draaikiepramen.
De unit is voorzien van een vloerverwarming in combinatie met een gasgestookte c.v. ketel, een alarminstallatie en de overheaddeur is bedienbaar met een afstandsbediening.

AANVAARDING in overleg

download deBrochure

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

neem contact op